Timmerman Almere

Een timmerman kan ingeschakeld worden voor meerdere projecten in en rondom het huis. Wat de timmerman gaat kosten is afhankelijk van het soort timmerklus. Afhankelijk hiervan weet je of je de klus uit handen kunt geven aan een startende timmerman met een lager uurloon of dat het toch echt een klus is voor een timmerman met ruimschoots ervaring. In het laatste geval zullen de kosten voor de timmerman uiteraard een stuk hoger uitvallen. Als voorbeeld nemen we de kosten voor een keuken door een timmerman. Een timmerman met een laag tarief kost dan gemiddeld tussen de €24,- en €29,- per uur, een timmerman met een gemiddeld tarief kost tussen de €29,- en €39 per uur. Vergt het timmerwerk in de keuken veel ervaring van de timmerman? In dat geval zul je een timmerman in moeten schakelen die het hoogste tarief rekent en dat betekent dat het uurloon gemiddeld ligt tussen de €40,- en €49,- per uur.

Gemiddelde kosten timmerman

Wat voor een timmerman de gemiddelde kosten zijn wordt mede bepaald door diens werkervaring. Zo zal een startend timmerman een uurloon rekenen van gemiddeld rond de €25,- tot €35,- per uur. Een gemiddeld ervaren timmerman kost gemiddeld zo’n €35,- tot €45,- per uur. Voor een timmerman met veel ervaring zul je rekening moeten houden met een gemiddeld uurloon van €40,- tot €50,-. Dit zijn gemiddelde prijzen. Het uurloon hangt behalve van de ervaring van de timmerman ook af van andere factoren, zoals het soort klus en de hoeveelheid klussen die hij te doen heeft.

Kosten timmerman per jaar

De kosten voor de timmerman per jaar zijn afhankelijk van in welk prijssegment deze werkt. Veel timmermannen werken als ZZP’er. Van het uurloon dat zij u in rekening brengen moeten hun kosten als premies en verzekeringen nog afgedragen worden. Het netto uurloon voor de timmerman ligt daarom lager dan het bedrag dat je de timmerman betaald hebt. Het gemiddelde jaarinkomen van een ZZP timmerman ligt tussen de €37.950,- en €72.150,-, afhankelijk van de ervaring van de timmerman.

Besparen op kosten timmerman

De kosten voor een timmerman kunnen behoorlijk verschillen. Het is daarom aan te raden om voordat je met een timmerman in zee gaat eerst offertes op te vragen bij meerdere timmerman bedrijven bij jou in de buurt. Een timmerman inschakelen die gevestigd is bij jou in de buurt zorgt ervoor dat je in ieder geval al flink bespaart op de voorrijkosten. Door de offertes vervolgens met elkaar te vergelijken op prijs en daarnaast bijvoorbeeld reviews te lezen van eerdere klanten van het door jou beoogde bedrijf vind je al snel de goedkoopste en beste timmerman bij jou in de buurt. Dit kan je een flinke besparing op de kosten van de timmerman opleveren.

Geen bedrijven gevonden in "Almere"

Bent of kent u een Timmerman in Almere? Meld een bedrijf gratis aan